Kam do kina v Barceloně

Rádi byste se jen tak odreagovali a zašli na nějaký dobrý film do kina? Pak jistě přivítáte naše tipy na kina, která můžete v Barceloně navštívit. Než si však koupíte vstupenky, nezapomeňte se podívat, v jakém jazyce film hrají a s jakými titulky, některá kina totiž hrají filmy pouze v katalánštině.

Cines Verdi

Cines Verdi je devítisálové kino v barcelonské čtvrti Gràcia. Snaží se o diverzitu a nabízejí všechny možné filmové žánry včetně filmů pro děti. Velkou výhodou je, že často hrají filmy s původním zněním a titulky, takže pokud zrovna nevládnete španělštinou nebo katalánštinou, můžete zhlédnout filmy i v angličtině.

Balmes Multicines

Kino Balmes Multicines se nachází v barcelonské čtvrti El Putget i Farró. Jestliže nemluvíte katalánsky ani španělsky, jistě vás potěší, že zde hrají především filmy v původním znění s titulky.

Arenas de Barcelona Multicines

Tento moderní komplex v obchodním domě nabízí dohromady 12 sálů vybavených nejnovější technologií. Filmy můžete zhlédnout v 2D i 3D. Před zakoupením lístků nezapomeňte zkontrolovat, v jakém jazyce se film hraje, Arenas de Barcelona Multicines totiž často hraje filmy se španělským dabingem.

Cinemes Girona

Kino Cinemes Girona se nachází v barcelonské čtvrti Eixample. Jsou v něm tři sály s celkovou kapacitou přes 500 diváků. Často hrají filmy v katalánštině, nicméně dají se najít i filmy v originálním znění s titulky.

Gran Sarrià Multicines

Kino Gran Sarrià Multicines v barcelonské čtvrti Les Tres Torres uvádí především nejnovější filmy v osmi kinosálech. Můžete v něm zhlédnout jak dabované filmy, tak filmy v originálním znění s titulky. Kino nabízí také živé promítání operních a baletních představení.

Martin Všechovský

Autorem obsahu této stránky je Martin, spoluzakladatel tohoto webu. Jako vášnivý cestovatel přináší tipy a postřehy ze svých cest po celém světě.

Mapa

Španělsko, kompletní průvodce

Nezapomeňte také prozkoumat stát Španělsko, ve kterém se město Barcelona nachází.

Přejít na průvodce Španělsko