Multikina v Římě

Pokud zrovna jako správný filmový fanoušek očekáváte příchod dlouho očekávaného trháku na velká plátna, vydejte se do multiplexových kin přímo v Římě. Premiéra vámi vybraného filmu se tady bude bezpochyby promítat. Na vás je jen vybrat si ideální čas.

The Space Cinema

Největším kinem v Římě je The Space Cinema. Do jeho 18 místností se vejde na 4000 diváků. Velká část kina je věnována stravování, jako prodeji popcornu, nealkoholických nápojů a najdete zde i kavárnu. Jeden film denně můžete sledovat hned každou hodinu. A nečekejte žádné okoukané filmy, ale rovnou všechny premiéry, které kinematografický svět vypustí do světa. Pro lepší orientaci si můžete stáhnout i jejich aplikaci.

Warner Village Moderno

Toto kino je jedno z nejmodernějších filmových komplexů Říma, kde můžete vidět nejnovější trháky filmového světa. Na celkem pěti obrazovkách můžete sledovat velké množství filmů v angličtině. Místo se nachází snad v úplném středu města a je tak rychle dostupné v podstatě odkudkoliv.

Starplex Roma Ottavia

Celkem přes 1620 pohodlných sedadel se nachází v 10 promítacích místnostech tohoto multiplexového kina. Na programu najdete nové filmy i staré romantické vykopávky, které se zde promítají v rámci filmových maratonů. Každý film se zde promítá hned třikrát za den, stačí si vybrat jen ten nejvýhodnější čas. Jen se připravte na trochu delší cestu na sever města. Toto velké kino se totiž nachází až skoro na samém kraji Říma.

Martin Všechovský

Autorem obsahu této stránky je Martin, spoluzakladatel tohoto webu. Jako vášnivý cestovatel přináší tipy a postřehy ze svých cest po celém světě.

Mapa

Itálie, kompletní průvodce

Nezapomeňte také prozkoumat stát Itálie, ve kterém se město Řím nachází.

Přejít na průvodce Itálie